Lions Club Sandnes/Riska
icon_program.png

Program

 

icon_artist.png

Artister

icon_avis.png

Riskafestival avisen

Bli medlem

Fredag - Dag 1

Fredagskvelden starter med Jan Rune Holdhus på scenen med morsom standup. Hvor lattermusklene skal få kjørt seg skikkelig og tårene renner av latter. Deretter kommer Trubadur Goggen som avslutter showet med et knallbra show, mye liv, allsang og fest. Hvor sangstemmen blir borte og stemning på topp.

Lørdag - Dag 2

Lørdagen starter med gratis frokost i hovedteltet klokken 09.00, etterfulgt med offisiell åpning klokken 10.00. Det er flotte aktiviteter for både store og små på ettermiddagen. På kvelden kun for voksne starter High On Heels showet med deres egne versjoner av mange kjente dansegulvklassikere, så vel som aktuelle hits fra deres oppslukende liveopptredener. Videre utover kvelden går Onsdagsbandet på scenen å avslutter showet med deres omfattende repertoar som lar deg reise gjennom 70, 80 og 90 tallet frem til dagens listepop.

Bli medlem
Bli medlem

Søndag - Dag 3

Søndagen starter med en festivalgudstjeneste på hovedscenen og salg/aktiviteter på messeområdet. Palleløpet sparkes i gang utpå ettermiddagen og som tradisjon går det fra innerste brygge til trappene innerst i bukta. Riskafestivalen avsluttes etter palleløpet med avslutning og premieutdeling.