Lions Club Sandnes/Riska
Bli medlem

Fredag - Dag 1

Fredagskvelden starter med Trubadur Goggen som spiller opp til mye liv, allsang og fest. Etter et knallbra show, hvor sangstemmen er borte og dansefoten har kjørt seg. Kommer Jan Rune Holdhus opp på scenen for å avslutte showet for kvelden med standup. Hvor lattermusklene skal få skikkelig kjørt seg.

Lørdag - Dag 2

Lørdagen starter med gratis frokost i hovedteltet klokken 09.00, etterfulgt med offisiell åpning klokken 10.00. Det er flotte aktiviteter for både store og små på ettermiddagen. På kvelden kun for voksne starter High On Heels showet med deres egne versjoner av mange kjente dansegulvklassikere, så vel som aktuelle hits fra deres oppslukende liveopptredener. Videre utover kvelden går Onsdagsbandet på scenen å avslutter showet med deres omfattende repertoar som lar deg reise gjennom 70, 80 og 90 tallet frem til dagens listepop.

Bli medlem
Bli medlem

Søndag - Dag 3

Søndagen starter med en festivalgudstjeneste på hovedscenen og salg/aktiviteter på messeområdet. Palleløpet sparkes i gang utpå ettermiddagen og som tradisjon går det fra innerste brygge til trappene innerst i bukta. Riskafestivalen avsluttes etter palleløpet med avslutning og premieutdeling.