Vein spiller til frokosten

Vein spiller til frokosten

Publisert av Kjell Olav Skretting den 13.09.22.
Tirsdag 27.05.03
Vein spiller til frokosten

Gutta i Hommersåk-bandet Vein er hentet inn til åpningsarrangementet lørdags formiddag. Vein er et band på vei opp og fram, og beveger seg i krysningspunktet av rock og pop.

Sammen med Thomas Dybdahl og Elektrofant er Vein det absolutt mest spennende som skjer på musikkfronten i Sandnes i disse dager.

Hommersåk-bandet har tidligere gjort seg bemerket med låta ”Now I´m Free”, en fengende poplåt som fikk mye spilletid på NRK Petre. I mars-april dette året slapp Vein plata ”Another Way”. Denne EP-en ga dem mange godord samt en femmer på terningen fra kritikerne i Stavanger Aftenblad. Det anerkjente musikknettstedet panorama.no omtalte også ”Another Way” i rosende ordelag, og skrev blant annet ”Om Vein klarer å følge i Dybdahls fotspor vet ingen, men de har så absolutt potensial til å nå langt.” Ikke verst for et band fra Hommersåk.

Vein består av Jostein Markhus på vokal, Knut Arne Øye på trommer, Bjørn Erik Sørensen på gitar og Rob Gorman på bass. Trommis Knut Arne Øye, som skriver en del av låtene, er også aktuell med en diktsamling kalt ”Om det skulle komme noen”. Men under Riskadagene er det musikken som teller for Øye og kompisene. Ta turen nedom åpningsarrangementet og få med deg Vein og gratis frokost. Du vil ikke angre.

 

Hommersåk-bandet Vein har blant annet gjort seg bemerket med låta ”Now I´m Free”.


Frank Bertelsen