High On Heels

High On Heels

Publisert av Riskafestivalen - den 01.02.23. Oppdatert 19.02.23.

High On Heels er et prisvinnende, innovativ undeholdningsakt som ikke bare er betagende talentfull, men som garantert vil ta fest- og eventunderholdningen din til neste nivå.
Ved å bringe sammen noen av Londons beste kvinnelige DJ-er og kombinere talentet deres med det mest talentfulle kollektivet av sangere og musikkartister som finnes, vil High On Heels skape førsteklasses og den mest fascinerende livebandopptreden du kan forestille deg.

Med en line up av kun kvinnelige sangere, musikere og DJ-er, har vårt kollektiv en overflod av imponerende musikalsk talent som ingen andre showcase-band. DJ-en setter sammen våre egne versjoner av mange kjente dansegulvklassikere, så vel som aktuelle hits med våre oppslukende liveopptredener, fra vår perkusjonist, fantastiske vokalister, elektrisk fiolinist, cellist og energisk svingende hornseksjon med sax, trompet og trombone.

Som Londons beste live-underholdningsakt, med varierte og vakre stemmer, sammen med våre musikalske talenter, brenner vi for å lage musikk og lage kvelder til å huske. High on Heels tar deg med på en original, eksepsjonell lydopplevelse.